Τελευταία Νέα

Ακόμη και στους 45 βαθμούς θα “σκαρφαλώσει” την Κυριακή ο υδράργυρος στην κοιλάδα του Έβρου, στη Θεσσαλική πεδιάδα, καθώς και σε περιοχές της Βοιωτίας, της Αττικής και της Πελοποννήσου.

Ελαφρώς χαμηλότερη θα είναι η θερμοκρασία σε πολλές πεδινές ηπειρωτικές αλλά και σε αρκετές νησιωτικές περιοχές καθώς θα φτάσει τους 40 με 42 βαθμούς. Η χαμηλότερη θερμοκρασία θα καταγραφεί στην Ήπειρο και το βόρειο Ιόνιο, καθώς το θερμόμετρο δεν θα ξεπεράσει τους 34 με 36 βαθμούς.

Σήμερα Σαββάτο οι περισσότερες πεδινές ηπειρωτικές αλλά και κάποιες νησιωτικές περιοχές θα φτάσουν τους 40 με 41 βαθμούς, ενώ στη κοιλάδα του Έβρου, στη Θεσσαλική πεδιάδα, καθώς και σε περιοχές της Βοιωτίας, της Αττικής, της Πελοποννήσου, και της Νότιας Κρήτης οι μέγιστες θα φτάσουν κατά τόπους έως και τους 43 με 44 βαθμούς.

Η πτώση της θερμοκρασίας θα επεκταθεί σταδιακά από το βόρειο στο υπόλοιπο Ιόνιο και την ηπειρωτική χώρα κατά τη διάρκεια της Δευτέρας, οπότε οι μέγιστες στις περισσότερες περιοχές δεν θα ξεπερνούν τους 33 με 34 βαθμούς.

Στο Αιγαίο οι μέγιστες θερμοκρασίες θα παραμείνουν υψηλές πλησιάζοντας κατά τόπους τους 36 με 38 βαθμούς.

Στην Αθήνα πάντως η υψηλότερη θερμοκρασία την Παρασκευή καταγράφηκε, όπως αποτυπώνεται και στον ακόλουθο χάρτη, στο Γαλάτσι αγγίζοντας τους 43 βαθμούς.

Με πληροφορίες από kathimerini.gr, meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο