Τελευταία Νέα

 

Είναι αλήθεια ότι το καλοκαίρι όταν πηγαίνουμε στην παραλία μας αρέσει να καθόμαστε με τις ώρες για να απολαύσουμε τον ήλιο και τη θάλασσα. Τι γίνεται όμως με το φαγητό; Επιλέξτε από τις προτάσεις που ακολουθούν με υγιεινά σνακ που είναι καλό να έχετε μαζί σας.

  • Τα καλοκαιρινά φρούτα είναι η καλύτερη επιλογή αφού έχουν ευεργετικά οφέλη για την υγεία. Πάρτε μαζί σας μπανάνα, κεράσια, βερίκοκα, ροδάκινα και δαμάσκηνα.
  • Ένα σακουλάκι από ανάλατους ξηρούς καρπούς  αποτελεί ιδανικό σνακ παραλίας. Ανακατέψτε 2 κ γλ σταφίδα αποξηραμένη, κράνμπερι, ανάλατα αμύγδαλα, 1 κ γλ ηλιόσπορο, κολοκυθόσπορο και 2-3 κομμάτια από αποξηραμένα σύκα, δαμάσκηνα. Θα σας χαρίσουν πολλή ενέργεια!
  • Αν ξέρετε να φτιάχνετε μπάρες δημητριακών, είναι μια πολύ καλή λύση για την παραλία. Αλλιώς προτιμήστε κάποιες από το εμπόριο, όχι όμως με σοκολάτα.
  • Φρέσκα λαχανικά όπως καρότα, αγγούρι, σέλερι και πιπεριές θα μειώσουν την όρεξη και θα δώσουν στον οργανισμό βιταμίνες. Μπορείτε να τα συνοδεύσετε με παξιμαδάκια.
  • Αν παρόλα αυτά έχετε σκοπό να μείνετε παραπάνω στην παραλία,  μικρά σάντουιτς  με υλικά  όπως γαλοπούλα / κοτόπουλο, κάποιο τυράκι με χαμηλά λιπαρά και διάφορα λαχανικά είναι ιδανικά. Ομως καλό είναι να τα καταναλώσετε σε εύλογο χρόνο, γιατί  λόγω ζέστης μπορεί να αλλοιωθούν.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο