Τελευταία Νέα

Σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης, στην Ταμπάχνα, χτυπά η καρδιά της λιβαδείτικης γαστρονομίας, με όλα τα διακριτικά γνωρίσματά της συγκεντρωμένα σ’ ένα όνομα: “Τα Κοψίδια”. Υπέροχα πιάτα της παραδοσιακής κουζίνας, εξαιρετικοί μεζέδες και μια ευφάνταστη ποικιλία συνοδευτικών καθιστούν την ταβέρνα “Τα Κοψίδια” κατηγορία από μόνη της.

Η ποιότητα των πρώτων υλών, η τέχνη της προετοιμασίας και παρασκευής, η άψογη εξυπηρέτηση αλλά και ο καλαίσθητος χώρος που δημιουργεί μια ευχάριστη και ζεστή, παρεΐστικη ατμόσφαιρα, προκρίνουν εδώ και πολλά πολλά χρόνια “Τα Κοψίδια” ως την καλύτερη επιλογή για μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία.

Και δεν είναι μόνο η ποιότητα που  κάνει “Τα Κοψίδια” να ξεχωρίζουν. Είναι και η ποσότητα. Είναι και οι προσιτές τιμές. Είναι κι αυτό που δεν μεταδίδεται με λέξεις, αλλά νιώθεται με όλες τις αισθήσεις, συμπληρώνοντας την ιδανική εκδοχή της εξόδου για φαγητό: η ευγένεια και η εξυπηρέτηση με τόσο οικείο τρόπο που νιώθεις σαν στο σπίτι σου.

Αν δεν την έχετε επισκεφθεί, έχετε χάσει μοναδικές στιγμές γαστριμαργικής απόλαυσης. Αν την έχετε επισκεφθεί, ξέρετε καλά για τι πράγμα μιλάμε.

https://www.facebook.com/tavernaaaaa

Στρατηγού Ιωάννου 97, Livadeiá, Greece
2261 088100

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο