Τελευταία Νέα

 

Μια ντουλάπα τακτοποιημένη είναι χαρακτηριστικό της γυναίκας που έχει σε τάξη το χώρο της και γενικά τη ζωή της. Πολλές φορές όμως λόγω του φόρτου εργασίας και ειδικά τώρα το καλοκαίρι που θέλεις να φεύγεις από το σπίτι, αυτό δεν είναι εφικτό τις περισσότερες φορές. Αν εσύ θέλεις να την αποκτήσεις και δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις, εμείς σου έχουμε τον τρόπο αρκεί να ακολουθήσεις τα 5 tips!

  1. Τσάντες

Κρέμασε τις τσάντες πίσω από την πόρτα, στο εσωτερικό της ντουλάπας ή σε έναν καλόγερο.  Με αυτόν τον τρόπο θα εξοικονομήσεις χώρο και θα ξέρεις πού θα βρίσκεις την καθεμία αφού θα τις έχεις ουσιαστικά μπροστά σου. Οσες τσάντες δε θέλεις να κρατάς γιατί είναι χειμωνιάτικες μπορείς να τις βάλεις σε ένα ντουλάπι.

  1. Κρεμάστρες

Πάρε διαφορετικές κρεμάστρες ανάλογα με τις ανάγκες σου. Χρησιμοποίησε κρεμάστρες με θήκες για τα φουλάρια και τα κολάν σου.

  1. Χρώμα

Χώρισε τα ρούχα αλλά και τα παπούτσια σου ανά χρώμα. Βάλε μαζί τα λευκά, μαζί τα μαύρα, δίπλα τα χρωματιστά… από το πιο σκούρο στο πιο ανοιχτό κι έτσι θα βλέπεις πάντα πού είναι αυτό που χρειάζεσαι. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με τα τζιν σορτσάκια και παντελόνια σου.

  1. Κουτιά

Χρησιμοποίησε κουτιά αποθήκευσης, τα οποία μπορείς να βρεις παντού και βάλε ετικέτες. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα κουτί για τα βραδινά τσαντάκια ή για τα αξεσουάρ μαλλιών, όπως κορδέλες και λουλουδάκια.

  1. Ράφια

Ράφια μπορείς να αγοράσεις, μπορείς όμως και να φτιάξεις. Βάλε σε ράφια όλα όσα χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση – μπλουζάκια, τζιν παντελόνια, αθλητικά παπούτσια, καθημερινές τσάντες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο