Τελευταία Νέα

Τεράστια είναι η ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας στις εκδηλώσεις που γίνονται στην Αντίκυρα στο πλαίσιο του 5ου Ξενοδάμειου αγώνα δρόμου που θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στην μοναδική παραλιακή διαδρομή, απαράμιλλης ομορφιάς Αντίκυρα-Άγιος Ισίδωρος-Άσπρα Σπίτια Αντίκυρα. 

Εκτός από τους απλούς κατοίκους της περιοχής που δείχνουν έμπρακτα την συμμετοχή τους και δραστηριοποιούνται σε διάφορα πόστα της διοργάνωσης, μοναδική είναι και η ανταπόκριση επιχειρήσεων, οι οποίοι στηρίζουν τον 5οΞενοδάμειο δρόμο. 

Η φετινή 5η διοργάνωση του «Ξενοδάμειου δρόμου» έχει την συνεργασία ως Μέγα Χορηγού, το εργοστάσιο Αλουμίνιον της Ελλάδος της ΜΥΤILINEOS και Χρυσούς χορηγούς το Super Market Κρητικός-Μανίκας τον αγώνα Φιλίας 12χλμ., το BOTTEGA Coffe bar στον αγώνα δρόμου 5χλμ «Ν Μίχου», το Super Market Παπασπύρου υποστηρικτής των εθελοντών και η Coca-Cola Τρία Έψιλον που έχει αναλάβει την τροφοδοσίας των δρομέων.  

  • Οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται και λήγουν την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στις 14:00.  • Όλες οι πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου www.xenodamos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο