Τελευταία Νέα

 

 

Την προηγούμενη Παρασκευή η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Βοιωτίας, με την παρουσία του βουλευτή Νίκου Θηβαίου, συναντήθηκε με εκπροσώπους του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ορχομενού.

Στη συνάντηση αναφέρθηκαν τα σημαντικότερα ζητήματα που αφορούν τους αγρότες της περιοχής, όπως η πορεία εκκαθάρισης του πρώην Οργανισμού Κωπαΐδας και οι δυνατότητες διευθέτησης των χρεών των αγροτών. Στο θέμα αυτό, ο βουλευτής τόνισε πως έχει ήδη καταθέσει σχετική ερώτηση προς το Υπουργείο Οικονομικών και περιμένει άμεσα την απάντηση, για την οποία και θα τους ενημερώσει.

Επίσης, συζητήθηκε η δυνατότητα ρύθμισης των ασφαλιστικών εισφορών του β’ εξαμήνου του 2016, η πορεία εκκαθάρισης της πρώην Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λιβαδειάς, το θέμα των επιμορφωτικών σεμιναρίων για τους νέους αγρότες, καθώς και το πρόβλημα των κλοπών αγροτικών προϊόντων από μικρή ομάδα Ρομά της περιοχής.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής Ν. Θηβαίος, διαβεβαίωσε πως τα παραπάνω ζητήματα θα τεθούν στα αρμόδια Υπουργεία και θα υπάρξει ενημέρωση των αγροτών σε νέα συνάντηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο