Τελευταία Νέα

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας ανακοινώνει τη συμμετοχή της επιχειρηματικής κοινότητας Βοιωτίας στην «Διεθνή Έκθεση Θεματικού Τουρισμού και Food Festival», η οποία θα πραγματοποιηθεί, 8-11 Δεκεμβρίου 2022 στο Εκθεσιακό Κέντρο Λαμίας τονίζοντας πως πρόκειται για ευκαιρία προβολής του θεματικού τουρισμού αλλά και προώθησης προϊόντων & υπηρεσιών των επαγγελματιών & παραγωγών στο ελληνικό, αλλά και το ξένο κοινό.
H Διεθνής Έκθεση Θεματικού Τουρισμού & Food Festival χωρίζεται σε 2 ενότητες:
• η μία θα αφορά όλες τις μορφές του Θεματικού Τουρισμού
• η δεύτερη του Food Festival θα περιλαμβάνει τη γαστρονομία και τον οίνο, τοπικά
προϊόντα, τρόφιμα, ποτά, πρώτες ύλες για εστιατόρια και άλλα.
Το Επιμελητήριο Βοιωτίας θα ενισχύσει την δυνατότητα συμμετοχής των μελών του, επιχειρήσεων της Βοιωτίας, όλων των κλάδων, ώστε να παρουσιάσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους σε δικό τους περίπτερο, καλύπτοντας τη δαπάνη συμμετοχής, με ποσό έως 500,00€ ανά επιχείρηση, με απαραίτητη προϋπόθεση για τα μέλη του Επιμελητηρίου να έχουν τακτοποιήσει τις συνδρομές τους προς το Επιμελητήριο και να υποβάλουν εγκαίρως την αίτηση συμμετοχής.
Επισημαίνεται πως θα τηρηθεί σειρά χρονικής προτεραιότητας και θα προτιμηθούν οι επιχειρήσεις, εκείνες, που δεν θα επιχορηγηθούν από άλλη πηγή, για την συμμετοχή τους, στην έκθεση.
Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος, οι επιχειρηματίες μπορούν να καταθέσουν τις σχετικές αιτήσεις τους στο Επιμελητήριο Βοιωτίας, έως την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022, στο e-mail:
epimviot@otenet.gr
Πληροφορίες:
• Mact Media Group/ τηλ. 2110129575/ Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 72, Αθήνα/ tte@tte.gr/
www.tte.gr
• Επιμελητήριο Βοιωτίας/ Ευάγγελος Φουντάς/ τηλ. 22610-28281, fax: 22610-21347/ Λ.
Κουτσοπετάλου 1, Λιβαδειά/ e-mail: epimviot@otenet.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο