Τελευταία Νέα

Η μικρή Αθανασία, μαθήτρια Γυμνασίου με καταγωγή από την Ελάτεια, διαγνώσθηκε με μελανοκυτταρικό όγκο στο πίσω μέρος του ματιού της. Χρειάζεται άμεση θεραπεία – επέμβαση στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του ESSEN της Γερμανίας.

Το ποσό για την επέμβαση είναι μεγάλο, καθώς απαιτούνται προεγχειρητικά εξειδικευμένες γενετικές αναλύσεις και βιοψίες, οι οποίες είναι πολυδάπανες και  η οικογένεια αδυνατεί να αντεπεξέλθει.

Η οικονομική ενίσχυση που μπορεί να προφέρει καθένας από εμάς, ανάλογα με τις δυνατότητές του, ώστε να καλυφθούν τα έξοδα μετάβασης και νοσηλείας στο εξωτερικό, είναι ένα ηθικό χρέος για όσους θεωρούν πρωταρχική και  ανυπέρβλητη αξία την έννοια “άνθρωπος” και ένα ανεκτίμητο δώρο για τη μικρή Αθανασία και την οικογένειά της που δοκιμάζεται, ένα δώρο που θα συμβάλει δραστικά στη θεραπεία και αποκατάσταση της υγείας της.

Όποιος λοιπόν ενδιαφέρεται να στηρίξει τον αγώνα της οικογένειας, μπορεί να καταθέσει ένα χρηματικό βοήθημα στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς, δικαιούχοι των οποίων είναι η μητέρα Κατερίνα Κ., ο πατέρας και η μικρή Αθανασία.

Λογαριασμός τράπεζας Πειραιώς:  

GR 44.0171.1130.0061.1401.0054.149

 

Λογαριασμός Εθνικής τράπεζας:

GR 49.0110.8720.0000.8720.0275.532

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο