Τελευταία Νέα

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προσκαλεί τις καινοτόμες επιχειρήσεις, τους ερευνητικούς φορείς και εκπαιδευτικά ιδρύματα της Στερεάς Ελλάδας να συμμετάσχουν στο περίπτερό της στην έκθεση «Beyond», που θα πραγματοποιηθεί από 29 Σεπτεμβρίου έως 01 Οκτωβρίου 2022 στη Θεσσαλονίκη, στις εγκαταστάσεις της «ΔΕΘ-HELEXPO». 

Πρόκειται για το σημαντικότερο γεγονός στο πεδίο της Τεχνολογίας και της Καινοτομίας στην Ν.Α. Ευρώπη, τη Μεσόγειο, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, όπου φιλοξενούνται οι μεγαλύτερες εταιρείες, φορείς και οργανισμοί από τουλάχιστον 30 χώρες και αποτελεί σημείο αναφοράς για τις τεχνολογικές εξελίξεις.  

Κατά τη διάρκεια της «Beyond», έξω από τον εκθεσιακό χώρο των 2.000 τ.μ., διοργανώνεται ένα διήμερο συνέδριο, το οποίο καλύπτει όλες τις θεματικές κατηγορίες. Φιλοξενούνται επίσης εταιρείες, οργανισμοί και νεοφυείς επιχειρήσεις, όπως και το ετήσιο συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.  

Υπεύθυνος για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία είναι ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Καινοτομίας, Νέων Τεχνολογιών & Ψηφιακής Διακυβέρνησης. 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο: 6947255261 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση, e-mail: nkritsilis@pste.gov.gr, έως και την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο