Τελευταία Νέα

Η πρώην Δήμαρχος Λεβαδέων και νυν επικεφαλής μείζονος Αντιπολίτευσης του ΔΣ Λεβαδέων αλλά και Βουλευτής Βοιωτίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, Γιώτα Πούλου, μαζί με τον Δημοτικό Σύμβουλο κι επικεφαλής της μειζονος Αντιπολίτευσης Ορχομενού Γιάννη Νταβαλούμη, είναι οι Βοιωτοί εκπρόσωποι της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας, στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ.

Υπενθυμίζεται ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ Στερεάς αποτελείται από 21 μέλη, εκ των οποίων οι 13 είναι Δήμαρχοι, 8 από τον συνδυασμό του Νίκου Σουλιώτη και 5 από τον συνδυασμό του Θανάση Μπουραντά και 8 είναι δημοτικοί σύμβουλοι, εκ των οποίων οι 3 από τον Συνδυασμό κ.Σουλιώτη και 5 από τον Συνδυασμό του κ. Μπουραντά.

Αναφορικά με τους Βοιωτούς εκπροσώπους της ΠΕΔ στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ εκ μέρους της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας, σημειώνουμε ότι η Γιώτα Πούλου εξελέγη με τον συνδυασμό του Δημάρχου Κύμης Αλιβερίου Θανάση Μπουραντά «Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Συνεργασία Στερεάς», ενώ ο   Γιάννης Νταβαλούμης με τον συνδυασμό του νέου Προέδρου της ΠΕΔ και δημάρχου Καρπενησίου Νίκου Σουλιώτη«Περιφερειακή Αυτοδιοικητική Συνεργασία Στερεάς».

 

 

Οι ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ της ΠΕΔ/ΣΕ στην ΚΕΔΕ ( με σειρά ψήφων )

ΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ( ΓΙΩΤΑ )
ΓΟΥΡΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ
ΝΤΑΒΑΛΟΥΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΓΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
ΚΑΘΑΡΟΣΠΟΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο