Τελευταία Νέα

Troxaio_Plataion_livadeia_3

Υπεγράφη η σύμβαση κατασκευής δύο ακόμη έργων αποκατάστασης υποδομών, από τα έργα συνολικού προϋπολογισμού 57.900.000€, τα οποία αιτήθηκε, δημοπράτησε και θα εκτελέσει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, μετά τις καταστροφές που προκάλεσε το καιρικό φαινόμενο «Θάλεια» στην Π.Ε. Εύβοιας.
Συγκεκριμένα τα έργα αφορούν:
Στην αποκατάσταση βλαβών δικτύου Καλαποδίου, σε μια περιοχή που εκτείνεται κατά μήκος του ποταμού Λήλαντα, περίπου δύο χιλιόμετρα βορειότερα από τη Γέφυρα Αφρατίου, μέχρι το εναρκτήριο σημείο του δικτύου του Καλαποδίου, πλησίον του οικισμού Πούρνος, και εκτείνεται σε ένα μήκος περίπου 10 χλμ ,προϋπολογισμού 1.860.000 € με ΦΠΑ, το κόστος του οποίου μετά την επαναδημοπράτηση μειώθηκε στα 876.585,29 €, χωρίς ΦΠΑ. Η συνολική προθεσμία για την εκτέλεση του έργου ορίζεται σε 18 μήνες, από την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής.
Στον καθαρισμό, άρση προσχώσεων και αποκατάσταση βλαβών τεχνικών έργων ρεμάτων περιοχής Τριάδας, Μακρυμάλλης και Μακρυκάπας, προϋπολογισμού 1.860.000 € με ΦΠΑ, το κόστος του οποίου μετά την επαναδημοπράτηση μειώθηκε στα 514.082,60 €, χωρίς ΦΠΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο