Τελευταία Νέα

Την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε ο 8ος ποδηλατικός γύρος Ορχομενού με τη  συμμετοχή κατοίκων του Ορχομενού και των γύρω χωριών, που ξεπερνούσαν τους 150.

Λίγο μετά τις 10, στην Πλατεία Διονύσου, η αντιδήμαρχος Κική Καραβαγγέλη έδωσε την εκκίνηση και οι ποδηλάτες ξεκίνησαν τη βόλτα τους των 20 χιλιομέτρων περίπου, στη διαδρομή Διόνυσος-Ορχομενός-Άγιος Σπυρίδωνας-Άγιος Δημήτριος-Καρυά-Ορχομενός.

Στον Άγιο Δημήτριο οι ποδηλάτες έκαναν μια μικρή στάση για να δροσιστούν με νερό που τους μοίραζε ο Σύλλογος Γυναικών του χωριού. Συνέχισαν περνώντας μέσα από την Καρυά και τερμάτισαν στην πλατεία Ηρώων του Ορχομενού. Εκεί τους περίμεναν εθελόντριες με νερό και αναψυκτικά και βέβαια τα δώρα. Ολοι οι συμμετέχοντες παρέλαβαν αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής, ενώ ο Δήμαρχος Ορχομενού και πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας Λουκάς Υπερήφανος, αφού ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν, διοργανωτές και χορηγούς, έκανε την κλήρωση για το 1ο ποδήλατο. Η κλήρωση συνεχίστηκε με τα άλλα 3 ποδήλατα και μικρότερα δώρα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο