Τελευταία Νέα

Ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς, ο Δήμος Λεβαδέων, η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και ο Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε., Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας με την στήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Στερεάς & Εύβοιας και τη συμμετοχή της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας & Διάσωσης Λιβαδειάς και του Ε.Ε.Σ. παράρτημα Λιβαδειάς προκηρύσσουν τον 7ο Αγώνα Ορεινού Δρόμου, «Λ Ε Β Α Δ Ο Σ m o u n t a i n t r a i l 2023» την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 στη Λιβαδειά Βοιωτίας με τους αγώνες: 

  • Διαδρομή μήκους 23,7 χλμ στις 10:00 
  • Διαδρομή μήκους 10,8 χλμ. Στις 10:45 

Οι δύο αγώνες έχουν αφετηρία και τερματισμό στο ίδιο σημείο, την περιοχή των πηγών της Έρκυνας, Κρύα και οι διαδρομές έχουν σήμανση με : 

  • Μεταλλικές πινακίδες με το γράμμα Λ και βελάκι κατεύθυνσης 
  • Πινακίδες προσαρμοσμένες σε ευδιάκριτα σημεία με το γράμμα Λ και κόκκινο χρώμα • Ταινία έργου και χρώμα κόκκινο σε εμφανή σημεία των διαδρομών. 

Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν άνδρες και γυναίκες, που έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας τους. Συνιστάται στους μη έχοντες ανάλογη εμπειρία, να μην δηλώσουν συμμετοχή με δεδομένο ότι ορισμένα σημεία της μεγάλης διαδρομής έχουν υψηλό συντελεστή δυσκολίας. 

Ο κάθε συμμετέχων αναλαμβάνει προσωπικά την ευθύνη του απαραίτητου ιατρικού ελέγχου, πριν τον αγώνα και υποχρεούται να συμπληρώσει τη σχετική υπεύθυνη δήλωση κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής εγγραφής. 

Το κόστος εγγραφής & συμμετοχής έχει οριστεί ως εξής: 

  • Για τον αγώνα της μεγάλης διαδρομής στα 23,7 χλμ., είναι 20.00€, και περιλαμβάνει ηλεκτρονική χρονομέτρηση από την εταιρία CHRONOLOG, ένα εντυπωσιακό αντιανεμικό το πιο χρήσιμο αξεσουάρ για τις προπονήσεις μέσα και έξω από τα στάδια, τροφοδοσία σε έξι σταθμούς, ασφαλιστική κάλυψη για όλη τη διάρκεια του αγώνα και βαρύτιμο μετάλλιο για όλους τους συμμετέχοντες που θα τερματίσουν στον προβλεπόμενο χρόνο. 
  • Για τον αγώνα της μικρής διαδρομής στα 10,8 χλμ., είναι 15.00 € και περιλαμβάνει ηλεκτρονική χρονομέτρηση από την εταιρία CHRONOLOG, ένα εντυπωσιακό αντιανεμικό το πιο χρήσιμο αξεσουάρ για τις προπονήσεις μέσα και έξω από τα στάδια, τροφοδοσία σε τρεις σταθμούς, ασφαλιστική κάλυψη για όλη τη διάρκεια του αγώνα και βαρύτιμο μετάλλιο για όλους τους συμμετέχοντες που θα τερματίσουν. 

Οι πληρωμές γίνονται δεκτές μόνο με χρήση κάρτας, Χρεωστική, Πιστωτική ή Προπληρωμένη εντός πλαισίου πέντε ημερών από την εγγραφή, αλλιώς δεν θα ισχύει η εγγραφή. Μετά την πληρωμή θα αποστέλλεται επιβεβαιωτικό mail. 

Σε περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής γίνονται επιστροφές χρημάτων έως 10 ημέρες πριν, 12 Ιανουαρίου 2023, με επιβάρυνση 2,00 ευρώ. 

Αντικατάσταση θέσης θα γίνεται δεκτή από άλλον αθλούμενο μόνο με εξουσιοδότηση αυστηρά μέχρι την ημερομηνία αυτή. 

Οι εγγραφές θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά ,στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: 

https://bit.ly/levados2023 με ημερομηνία έναρξης την Δευτέρα 05 Δεκεμβρίου 2022 και λήξης την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 ώρα 22:00. Η διαδικασία των πληρωμών θα συνεχίσει έως τις 17 Ιανουαρίου 2023 ώρα 22:00. 

Μετά το πέρας της προαναφερόμενης ημερομηνίας και ώρας, δεν θα γίνονται εγγραφές,

Σε περίπτωση που υπάρξουν έσοδα, μέρος αυτών θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό σε ίδρυμα της πόλης. 

Η παράδοση-παραλαβή των αριθμών, από τη γραμματεία του αγώνα καθώς επίσης και η φύλαξη των ρούχων θα γίνουν στην αίθουσα «Θολωτό» του Δήμου Λεβαδέων που βρίσκεται στην περιοχή των πηγών της Έρκυνας, Κρύα: 

  • Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 από τις 15:00 μέχρι 21:00 
  • Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023, από τις 07:00 μέχρι  

Ως σταθμοί τροφοδοσίας για τον 1ο αγώνα έχουν οριστεί έξι: 

  • 4,8 χλμ. πλήρης, 
  • 6 χλμ. μόνο νερό 
  • 10,5 χλμ. πλήρης 
  • 14,5 χλμ. πλήρης 
  • 17,8 χλμ. πλήρης 
  • 21,6 χλμ. Πλήρης 

Ως σταθμοί τροφοδοσίας για τον 2ο αγώνα έχουν οριστεί τρεις: 

  • 4,8 χλμ. πλήρης 
  • 6 χλμ. μόνο νερό 
  • 8 χλμ. Πλήρης 

Δεν απαιτείται υποχρεωτικός εξοπλισμός από τους αθλούμενους, συστήνεται όμως να έχουν ελάχιστο εξοπλισμό επιβίωσης, όπως αδιάβροχο μπουφάν, τροφή ανάγκης και υδροδοχείο. Επίσης αξεσουάρ ένδυσης όπως γάντια και σκούφο, για όσους και όσες εκτιμούν ότι κάτι τέτοιο θα προσφέρει επιπλέον ασφάλεια και άνεση στη διάρκεια της προσπάθειάς τους. 

Νερό θα προσφέρεται μόνο σε υδροδοχείο και ισοτονικά ,κόκα κόλα σε κύπελλο μίας χρήσης. Οι καιρικές συνθήκες την ημέρα του αγώνα, ενδέχεται να είναι ακραίες λόγω εποχής, γι’ αυτό το λόγο είναι σκόπιμο να ληφθεί ειδική μέριμνα για την ένδυση. 

Χρήση baton θα επιτρέπεται μετά το 3 ο χιλιόμετρο. 

Προσφέρονται τα εξής έπαθλα: 

  • Αναμνηστικά – έπαθλα για τους τρεις πρώτους νικητές Γενικής Κατάταξης, άνδρες & γυναίκες και των δύο διαδρομών 
  • Κύπελλο – Μετάλλιο τερματισμού και δώρα χορηγών για όσους τερματίσουν στη 2 η διαδρομή των 10,8 χλμ., καθώς και όσοι τερματίσουν εμπρόθεσμα στη διαδρομή των 23,7 χλμ. βαρύτιμο μετάλλιο. 

Αθλούμενοι που δεν περάσουν από τα σημεία ελέγχου θα ακυρωθούν, μετά τον τελικό έλεγχο του ενδιάμεσου αποτελέσματος και τα ονόματά τους θα αφαιρεθούν από τον πίνακα αποτελεσμάτων. Αποκλεισμός προβλέπεται για εκούσια απόρριψη ανόργανων σκουπιδιών, συσκευασίες από μη ανακυκλώσιμο υλικό, στις διαδρομές του αγώνα, όπως επίσης και για άρνηση σε υποδείξεις ατόμων της Οργανωτικής Επιτροπής. 

Στο χώρο της γραμματείας θα υπάρχει φροντίδα φύλαξης προσωπικών αντικειμένων, στην αίθουσα «θολωτό» του δήμου Λιβαδειάς που βρίσκεται δίπλα στο χώρο των εκκινήσεων. Tο πρωί της Κυριακής στο χώρο της εκκίνησης θα προσφέρεται τσάι και στο ίδιο χώρο μετά τους

τερματισμούς θα υπάρχει γεύμα με την παραδοσιακή πλέον γίδα βραστή, καθώς επίσης και φροντίδα γεύματος για vegans αθλούμενους. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται : 

  • στον κ. Χρήστο Πολατσίδη, τηλ. 6932222453 για τεχνικές πληροφορίες  • στην Κα Κατερίνα Κομνά τηλ.6978400753 για πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές  • στο τηλ. 2261021100 του Αθλητικού Κολυμβητικού Ομίλου Λιβαδειάς, ΑΚΟΛ, εκτός Σαββάτου & Κυριακής από ώρα 15:00 έως 20:00  
  • στα e-mail: levados@akol.gr & info@akol.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο