Τελευταία Νέα

Κεντρικός ομιλητής στη συζήτηση που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Θήβας ήταν ο βουλευτής Ημαθίας του κόμματος και οικονομολόγος Κώστας Λαπαβίτσας. Ενώπιον μεγάλου κοινού ο κ. Λαπαβίτσας ανέλυσε ενδελεχώς την πολιτική επικαιρότητα χωρίς να αποστεί από τις θέσεις που επανειλημμένως έχει διακηρύξει και που συνοψίζονται στην απόρριψη νέου μνημονίου:

«Οι στιγμές είναι ιστορικές», επισήμανε ο κ. Λαπαβίτσας, «και σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές η Δημοκρατία όχι μόνο είναι χρήσιμη αλλά και απολύτως αναγκαία, για αυτό παρόμοιες συζητήσεις επιβάλλεται να επαναληφθούν για να καθιερωθούν στη συνείδησή μας. Οι απόψεις όλες είναι ευπρόσδεκτες και πρέπει να ακούγονται, ειδικά αυτές που μας δείχνουν ένα διαφορετικό δρόμο από εκείνον των μνημονίων και της λιτότητας. Εξάλλου, αδιέξοδα δεν υπάρχουν για μια κυρίαρχη χώρα. Αδιέξοδη πρακτική είναι μόνο ο μονόδρομος της αποδοχής των μνημονίων».

Οι παρευρισκόμενοι πολίτες ανέδειξαν με τις ερωτήσεις και τις τοποθετήσεις τους την ευρέως εξαπλούμενη ανησυχία για την έκβαση των διαπραγματεύσεων στην ΕΕ και γενικότερα για την οικονομική και πολιτική κατάσταση. Φυσικά οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και τώρα οι παράμετροι έχουν μεταβληθεί και τα ερωτήματα είναι άλλα…

unnamed (3) unnamed (4)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο