Τελευταία Νέα

Με προσοχή ερευνά η Ασφάλεια Χαλκίδας μια ληστεία που συνέβη μέρα- μεσημέρι στην περιοχή της Γλύφας, με θύμα τον ιδιοκτήτη ενός κτιρίου στο οποίο στεγάζεται κέντρο διασκέδασης. Σύμφωνα με την καταγγελία του, τον λήστεψαν μόλις… εισέπραξε το ενοίκιο!

Όπως δήλωσε ταραγμένος στους αστυνομικούς ο 64χρονος άνδρας, πήγε στο κατάστημα όπου συνάντησε τον ενοικιαστή του και εκείνος του κατέβαλε το νοίκι που, σύμφωνα με πληροφορίες, ανερχόταν στο ποσό των 6.000 ευρώ! Όμως, μόλις βγήκε από το κτίριο τον πλησίασε μια μοτοσικλέτα με δύο άγνωστους επιβάτες που φορούσαν κράνη, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιών!

Οι κρανοφόροι ανάγκασαν τον 64χρονο να τους δώσει το τσαντάκι που κρατούσε και είχε μέσα τα χρήματα του ενοικίου και ένα κινητό και εξαφανίστηκαν με μεγάλη ταχύτητα προς άγνωστη κατεύθυνση. Το θύμα ειδοποίησε την Αστυνομία δίνοντας την περιγραφή των δραστών και της μηχανής, αλλά οι έρευνες που ξεκίνησαν δεν είχαν αποτέλεσμα. Οι άνδρες της Ασφάλειας προσπαθούν τώρα να εξακριβώσουν ποιοι γνώριζαν ότι ο 64χρονος θα παραλάμβανε ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό και αποφάσισαν να τον ληστέψουν.

Πηγή: http://www.protothema.gr/greece/article/498809/molis-eisepraxe-to-enoikio-ton-listepsan/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο