Τελευταία Νέα

Ο Ορχομενός προετοιμάζεται για τις  αποκριάτικες εκδηλώσεις του, με αποκορύφωμα την μεγάλη παρέλαση αρμάτων και το κάψιμο του καρνάβαλου με τον ξεχωριστό τρόπο που μόνον στον Ορχομενό γίνεται.

Η  εκκίνηση  θα δοθεί  την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 με το Maskarun, τον αγώνα μασκαρεμένων δρομέων, που διοργανώνει κάθε χρόνο η ιστοσελίδα asopichos.gr.

Το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η 4η Νυχτερινή παρέλαση άρματος με συμμετοχή όλων των καρναβαλιστών. Με αφετηρία την πλατεία Αγίου Σώζοντος (στις 19.00), η παρέλαση θα καταλήξει στην κεντρική πλατεία, όπου θα στηθεί και το καθιερωμένο party.

Το μεγαλύτερο καρναβάλι της Στερεάς Ελλάδας, το Καρναβάλι Ορχομενού 2020, θα ξεκινήσει στις  16:00 από τα Πέτρινα την Κυριακή 1 Μαρτίου 2020.

Η ομάδα εθελοντών του Πολιτιστικού και Παραδοσιακού Συλλόγου Ορχομενού έχει ετοιμάσει και φέτος,  με μαστοριά και περίσσιο χιούμορ, τα άρματα που θα πλαισιωθούν από 100άδες καρναβαλιστές με τα αντίστοιχα group τους.

Τα καταστήματα της πόλης είναι έτοιμα να υποδεχτούν και να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες και φυσικά όλο το διάστημα των καρναβαλικών εκδηλώσεων δεν θα λείπουν και τα οργανωμένα πάρτι στα μπαρ της πόλης με μασκαρεμένες βραδιές και ξεχωριστές μουσικές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο