Τελευταία Νέα

Συνελήφθη αλλοδαπός κρατούμενος που μετέφερε ραπτομηχανή στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης Μαλανδρίνου Φωκίδας, στο εσωτερικό της οποίας βρέθηκαν, επιμελώς κρυμμένα, 26 κινητά τηλέφωνα, 50 κάρτες SIM, 30 φορτιστές κινητών τηλεφώνων, λάμα από σιδηροπρίονο, συσκευές αναμετάδοσης σήματος WIFI κ.ά.

Ο αλλοδαπός κρατούμενος ήταν υπεύθυνος του ραφείου του Καταστήματος Κράτησης

Αυτά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, στο πλαίσιο έρευνας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης από σωφρονιστικούς υπαλλήλους, στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης Μαλανδρίνου Φωκίδας, Τύπου Β’. Από την περαιτέρω έρευνα που διεξήγαγε το Αστυνομικό Τμήμα Δωρίδας, εντοπίσθηκε σε περιοχή της Αττικής και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας ο 34χρονος, ο οποίος ήταν πρώην κρατούμενος στο Κατάστημα Κράτησης Μαλανδρίνου.

Επιπλέον, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δωρίδας συνελήφθη και ο υπεύθυνος του ραφείου του Καταστήματος Κράτησης Μαλανδρίνου, 38χρονος αλλοδαπός κρατούμενος, ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Δωρίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άμφισσας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο