Τελευταία Νέα

 

Οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια κάνουν την εμφάνισή τους περίπου στην ηλικία των 30. Αυτό φυσικά εξαρτάται από το δέρμα της περιοχής, αν είναι εύθραυστο ή όχι, αν η γυναίκα κάνει πολλές γκριμάτσες, αν ασκείται καθημερινά κάνοντας σκληρή γυμναστική, αν ξενυχτάει, αν έχει πολύ άγχος…  Αν έχετε ρυτίδες ακολουθήστε τα παρακάτω tips και θα δείτε ότι οι ρυτίδες με τον καιρό αντί να αυξάνονται, θα μειώνονται.

  • Επιλέξτε μια πολύ καλή κρέμα για τα μάτια. Καλό θα είναι πριν την αγοράσετε να δοκιμάσετε 2-3  δειγματάκια για να δείτε ποια σας κάνει καλύτερα. Γιατί μπορεί μια κρέμα να είναι πολύ καλή αλλά να μη σας ταιριάζει.
  • Φορέστε αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας. Η χρήση ρετινόλης αλλά και η καθημερινή χρήση αντηλιακού θα επιβραδύνει τη διαδικασία που δημιουργεί τις πρώτες γραμμές στην περιοχή των ματιών.
  • Μην αμελείτε τα γυαλιά ηλίου. Μην αγοράσετε φθηνά γυαλιά αλλά καλύτερα να επισκεφθείτε έναν οπτικό προκειμένου να είναι τα κατάλληλα για τον καιρό αυτό.
  • Κάντε φυσικές μάσκες μία φορά την εβδομάδα. Αν θέλετε μπορείτε να προμηθευτείτε από κάποιο φαρμακείο αυτές που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

 

Αν ακολουθήσετε τις παραπάνω συμβουλές θα δείτε μεγάλη διαφορά μετά από λίγο διάστημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο