Τελευταία Νέα

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία των δύο νεαρών που απήγαγαν και βίασαν 17χρονη στη Λιβαδειά. Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες τους γνωστοποιήθηκαν έπειτα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λιβαδειάς, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Λαμίας. Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν στις 13 Οκτωβρίου στην Αττική, κατόπιν σχετικών Ενταλμάτων σύλληψης, για υπόθεση βιασμού σε βάρος ανήλικης, στη Λιβαδειά Βοιωτίας.

Πρόκειται για τους:

1. (Επ.) ΖΩΛΗ (Ον.) Νικόλαο του Εμμανουήλ και της Χαρίκλειας, γεννηθέντα την 27-05-1996 στην Αθήνα Αττικής:

\
livadia
livadia-
livadiaa

2. (Επ.) ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟ (Ον.) Ηλία – Μιχαήλ του Γεωργίου και της Αθηνάς, γεννηθέντα την 26-05-1999 στην Αθήνα Αττικής:

livadiaaa
livadiaaaa
livadiaa-

Η καταγγελία της 17χρονης

Η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στην ανήλικη μαθήτρια επιβεβαίωσε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού κι έτσι οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Λιβαδειάς εξασφάλισαν άδεια για άρση του απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών. Μόλις ταυτοποιήθηκαν οι νεαροί με τους οποίους συνομιλούσε η 17χρονη, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από την ανακρίτρια Πρωτοδικών Λιβαδειάς, βάσει της δικογραφίας που σχηματίστηκε σε βάρος τους για αρπαγή και βιασμό ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος.

Οι βιαστές εντοπίστηκαν το μεσημέρι και το απόγευμα της Πέμπτης από αστυνομικούς της Ασφαλείας Λιβαδειάς και της Υποδιεύθυνσης Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής στα σπίτια τους στην περιοχή του Κερατσινίου, όπου συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο