Τελευταία Νέα

Μια ιδιαίτερη βραδιά δίπλα στο ποτάμι διοργανώνει ο Πανελλήνιος Ποιητικός Διαγωνισμός  ΕΛΙΚΩΝ για την απονομή των βραβείων στους διακριθέντες του 7ου κύκλου. Το Σάββατο 23 Μαρτίου, στις 7.00 μ.μ., στο art cafe Αστραδενή, με τιμώμενο πρόσωπο την ποίηση, θα συναντηθούμε δημιουργοί και λάτρεις της, ποιητές και αναγνώστες, γιορτάζοντας με ποιήματα και ομιλίες αυτή την τέχνη του λόγου, που μπορεί να είναι δύσκολο να οριστεί, αλλά νιώθεται με τη δυναμική της επενέργεια την αποκαλυπτική του αθάνατου ίχνους  στο σώμα της θνητότητας.

5 thoughts on “Λιβαδειά: Η απονομή βραβείων του Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ

  1. Ο/Η χχχ λέει:

    ποτε θα ανακοινωθουν τα αποτελεσματα του 8ου διαγωνισμου που εληξε δεκεμβρη του 2018?ευχαριστω

  2. Ο/Η Εύη λέει:

    Σε περίπτωση που δεν μπορούμε να παρευρεθούμε στην εκδήλωση λόγω απόστασης θα ενημερωθούμε αν υπάρχει κάποια διάκριση για τη συμμετοχή μας? Και πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στη σελίδα σας μετά την εκδήλωση? Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!

    1. Ο/Η Εύη λέει:

      Κι εγώ στον 8ο διαγωνισμό αναφέρομαι που είχε προθεσμία υποβολής 31/12. Θα μπορούσατε να μας ενημερώσετε πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα?

  3. Του 8ου θα ανακοινωθούν αργότερα. Παρακαλώ να παρακολουθείτε το viotiaplus.gr

  4. Ο/Η Σοφία Π. λέει:

    Παρακαλούμε για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του 8ου ποιητικού διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ. Ελπίζουμε ότι η βραδιά για την απονομή των βραβείων ήταν επιτυχής ως προς τη διάδοση της αγάπης για την ποίηση και της ανάγκης διαρκούς αναζήτησης της ποίησης.
    Ευχόμαστε ότι ο θεσμός θα συνεχιστεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο