Τελευταία Νέα

Μια επιστολή της αναγνώστριάς μας Μ. Τ. σχετικά με πιθανές παρενέργειες του εμβολίου για τον κορωνοϊό στη Λιβαδειά δημοσιεύει το viotiaplus.gr. Μάλιστα επειδή το θέμα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο ακολουθούμε την ακριβή σύνταξη και ορθογραφία της Μ.Τ. ενώ καταχωρίζουμε και το φωτογραφικό υλικό που μας απέστειλε. Φυσικά το viotiaplus.gr δεν εκφέρει γνώμη, περιμένει τις τοποθετήσεις των ειδικών. Να σημειωθεί ότι τα συμπτώματα που φαίνονται στις φωτογραφίες έχουν αρκετά υποχωρήσει και η 75χρονη κυρία είναι σε καλή κατάσταση.

 

Καλησπέρα Δημήτρη!!! ….η μητέρα μου 75 ετών, ινσουλινοεξαρτώμενη και υπερτασική…όλοι, μας έλεγαν, ότι πρέπει να κάνει το εμβόλιο….εκείνη φοβόταν, δεν ήθελε….την έπεισα ή μαλλον την πήγα με το ζόρι στην Αλίαρτο, για να κάνουμε την πρώτη δόση της Pfizer, στις 12 Απριλίου….την πρώτη ημέρα κιόλας, είχε ένα μούδιασμα στην δεξία πλευρά του προσώπου της και εβοές για 5 ημέρες….18 ημέρες μετά έπαθε μια σοβαρή αγγιίτιδα….πήγαμε στο νοσοκομείο, μας είδε Παθολόγος και Δερματολόγος, πήγαμε και σε άλλον Παθολόγο και σε άλλον Δερματολόγο και καταλήξαμε σε κάποια Αλεργιολόγο….κάναμε εξετάσεις ψάχνοντας για κάποιο αυτοάνοσο ίσως, ακόμα και για κάποια κακοήθεια…οι εξετάσεις όμως ήταν σε γενικές γραμμές καλές και δε μας παραπέμπουν σε κάτι τέτοιο….άρα, καταλήγουμε στο εμβόλιο, για την ώρα τουλάχιστον και το λέω αυτό διότι…σήμερα, ένα μήνα σχεδόν μετά, τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει αρκετά….δεν έχουν φύγει όμως εντελώς…..εάν της συμβαίνει κάτι άλλο, τότε αυτά θα εμφανιστούν ξανά….για την ώρα όμως, φαίνεται ότι υποχωρούν και μάλιστα χωρίς καμία θεραπεία….άρα, μήπως όλα αυτά οφείλονται στο εμβόλιο…..περιττό δέ να σου πώ, για το άγχος, το φόβο, τον πανικό μας, τις ενοχές τις δικές μου….όλα αυτά, από την Μ.Πέμπτη…..είχαμε χάσει τον ύπνο μας….δεν ξέραμε τί θα μας ξημερώσει…..ίσως είμαστε και τυχεροί με όλα αυτά που συμβαίνουν με τα εμβόλια…..”

Τα στοιχεία της αναγνώστριας είναι στη διάθεση του viotiaplus.gr, το οποίο θα δεχθεί οποιαδήποτε διαφορετική άποψη όπως είναι η πάγια τακτική του.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο