Τελευταία Νέα

 

Το σπίτι για τον καθένα είναι το καταφύγιό του. Γι’ αυτό και πρέπει να είναι γεμάτο από θετική ενέργεια. Πώς όμως μπορεί να συμβεί αυτό όταν γύρω μας γίνονται άσχημα πράγματα; Κι όμως υπάρχουν τρόποι να το πετύχεις και μας τους δίνει η γνωστή θεραπεύτρια ενέργειας και συγγραφέας Έιμι Σερ.

Ανοιξε τα παράθυρα για να μπει καθαρός αέρας και καλή ενέργεια.  Τώρα που είναι καλοκαίρι κι ο ήλιος λάμπει από το πρωί άνοιξε όλα τα παράθυρα του σπιτιού αμέσως μόλις ξυπνήσεις για να μπει το φως. Ασε τον ήλιο να φωτίσει το χώρο σου όση ώρα μπορείς.

Βάλε στις γλάστρες σου φυτά και λουλούδια. Εκτός από την ομορφιά που θα προστεθεί στον χώρο, θα γεμίσει με θετική ενέργεια τα μπαλκόνια και τις βεράντες σου. Τα λουλούδια είναι ζωή και θα κάνουν τη διάθεσή σου καλύτερη.

Κάψε φασκόμηλο. Αν σε πειράζει η μυρωδιά έχε ανοιχτά τα παράθυρα. Μπορείς επίσης να πάρεις έλαια, όπως γιασεμί, προκειμένου να μυρίσει όμορφα ο χώρος.

Φρόντισε να έχεις καθαρό το σπίτι. Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά. Η βρωμιά και η ακαταστασία δεν θα βοηθήσουν να αποκτήσει το σπίτι σου θετική αύρα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο