Τελευταία Νέα

Ένα θανατηφόρο τροχαίο με μία νεκρή σημειώθηκε νωρίτερα, σήμερα το μεσημέρι, στο ύψος του Λογγού στη Λαμία. Το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 2:00′ το μεσημέρι στο ρεύμα προς Αθήνα, στο 163,5 χλμ. Στο λευκό αυτοκίνητο, το οποίο μαλιστα είναι δεξιοτίμονο, επέβαιναν δυο γυναίκες οι οποίες πιθανότατα είχαν και συγγενική σχέση μεταξύ τους, σύμφωνα με το lamiareport. Κάτω από άγνωστες συνθήκες το αυτοκίνητο χτύπησε στο τσιμεντένιο διάζωμα και στη συνέχεια τούμπαρε στην εθνική οδό. Αμέσως στο σημείο έτρεξαν διερχόμενοι οδηγοί οι οποίοι προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν τις δυο γυναίκες, ωστόσο ήταν αδύνατο και για αυτό κλήθηκαν πυροσβέστες από το Κλιμάκιο του Αγίου Κωνσταντίνου και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία.

Τελικά οι πυροσβέστες του Αγίου Κωνσταντίνου που έφτασαν εκεί με δυο οχήματα και τέσσερις άνδρες κατάφεραν να τις απεγκλωβίσουν. Δυστυχώς η οδηγός ήταν νεκρή και η συνοδηγός βαριά τραυματισμένη.
Οι Αστυνομικοί του Α’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμου ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο τροχαίο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο