Τελευταία Νέα

Ερώτηση κατέθεσε ο Κυριάκος Βελόπουλος, Πρόεδρος του Κόμματος της Ελληνικής Λύσης και Βουλευτή Λάρισας σχετικά με τις εννέα εργατικές κατοικίες στη Θήβα, οι οποίες έχουν κληρωθεί από τις 08 Νοεμβρίου 2017 αλλά δεν έχουν ακόμη παραδοθεί στους δικαιούχους. 

Το ερώτημα παρατίθεται, συντακτικά και ορθογραφικά, αυτούσιο: 

«Κύριε Υπουργέ, 

Έκπληξη και αγανάκτηση προκαλεί η αδράνεια της Κυβέρνησης, του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, καθώς και της ΔΥΠΑ, στους κληρωθέντες δικαιούχους των εννέα κατοικιών στη Θήβα, στους οποίους από τις 08/11/0217, ημέρα κλήρωσης των εργατικών κατοικιών, μέχρι και σήμερα δεν έχουν παραδοθεί οι εν λόγω κατοικίες, με αποτέλεσμα να τις αφήνουν να καταστρέφονται. Οι δικαιούχοι αναφέρουν πως, αν και ο ίδιος ο Διοικητής της ΔΥΠΑ δεσμεύτηκε ότι θα δρομολογήσει άμεσα το θέμα των ως άνω κατοικιών, εντούτοις η διαδικασία δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Επιπλέον, η κυβέρνηση έχει εξαγγείλει πως από τα αδιάθετα ποσά της ΔΥΠΑ θα δανειοδοτήσει νέους από 25 έως 39 ετών, όπως και τρίτεκνους, πολύτεκνους, καθώς και μονογονεϊκές οικογένειες, για αγορά νέων κατοικιών. 

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω, 

Ερωτάται ο κ. Υπουργός: 

Σε ποιες ενέργειες προτίθεσθε να προβείτε, προκειμένου να παραδοθούν άμεσα στους κληρωθέντες δικαιούχους οι 9 εργατικές κατοικίες στη Θήβα;»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο