Τελευταία Νέα

Για πολλοστή φορά συνελήφθη ένας ανήλικος Ρομά, μέλος συμμορίας πιτσιρικάδων που ληστεύουν ή απασχολούν τους οδηγούς που διέρχονται από την πολύπαθη περιοχή του Πυρίου Θηβών για να αρπάξουν ό,τι μπορούν μέσα από τα οχήματά τους!

Ο ανήλικος, μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών του της ίδιας ηλικίας, εκμεταλλεύτηκε την ολιγόλεπτη στάθμευση του Ι.Χ. αυτοκίνητου μιας γυναίκας, το πρωί της περασμένης Τετάρτης και άρπαξε από το εσωτερικό του χρήματα, ένα πορτοφόλι που περιείχε τρεις χρεωστικές τραπεζικές κάρτες, καθώς και διάφορα αντικείμενα και προσωπικά έγγραφα.

Η γυναίκα αναγνώρισε τον «άγουρο» κακοποιό από φωτογραφίες σεσημασμένων κι έτσι προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου έρευνα διαπιστώθηκε ότι εμπλέκεται και σε δύο ληστείες σε βάρος περαστικών οι οποίοι ξυλοκοπήθηκαν τον περασμένο Μάρτιο και τον Ιούλιο, από ανήλικους που τους άρπαξαν διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές!

Ο πιτσιρίκος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών με την κατηγορία της κλοπής και την δικογραφία για τις ληστείες και παραπέμφθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί. Όπως αποκαλύφθηκε, στις ληστείες συμμετείχαν και άλλοι δυο ανήλικοι συνεργοί του, τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων προέκυψαν από την προανάκριση. Μάλιστα, ο ένας έχει ήδη συλληφθεί και είναι έγκλειστος σε Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για άλλη ληστεία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο