Τελευταία Νέα

 

Τις πληγείσες περιοχές από την πρόσφατη σφοδρή κακοκαιρία επισκέφτηκαν η Δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου με τον Aντιδήμαρχο Κώστα Καπλάνη, την Κυριακή, και συναντήθηκαν με τους τοπικούς προέδρους Αγίου Βλασίου και Μαυρονερίου. Αφού διαπίστωσαν τις μεγάλες καταστροφές στην αγροτική παραγωγή της περιοχής, επικοινώνησαν με τον αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ Θανάση Ζαννιά και άμεσα κινητοποιήθηκε από την Δευτέρα ο μηχανισμός ελέγχων του περιφερειακού ΕΛΓΑ.

Η Δήμαρχος Λεβαδέων και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος βρέθηκαν την Τετάρτη στη συγκέντρωση των αγροτών στο Μαυρονέρι, όπου παρευρέθη και ο Θ. Ζαννιάς συνοδευόμενος από την διευθύντρια  Γεωργία Κουρουνάκου και τον προϊστάμενο εκτιμήσεων Χρήστο Λιάλιο, οι οποίοι επισκέφθηκαν τις πληγείσες καλλιέργειες και έγινε μια αρχική εκτίμηση των ζημιών. Παρευρέθηκαν επίσης ο βουλευτής Βοιωτίας Ν. Θηβαίος, ο Γ. Ζιώγας,  Δημοτικοί σύμβουλοι και οι πρόεδροι των Τ.Κ. Αγίου Βλασίου, Δαύλειας και Μαυρονερίου, Α. Σπυρόπουλος, Π. Στουρνάρας και Α. Κουρεντής.

Οι αγρότες που επλήγησαν καλούνται να καταθέσουν άμεσα τις δηλώσεις τους, έτσι ώστε να προγραμματιστούν οι αυτοψίες των γεωπόνων και να ολοκληρωθεί η εκτίμηση των ζημιών.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο