Τελευταία Νέα

Την Παρασκευή 17/06/2022 επισκέφθηκε τη Βοιωτία ο βουλευτής  και πρώην υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, συνοδευόμενος από τη βουλευτή Γιώτα Πούλου και αντιπροσωπεία μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Βοιωτίας.
Αρχικά συναντήθηκε με τον Σύλλογο των Εργαζομένων στο νοσοκομείο της Θήβας και  επισκέφθηκε τον πεζόδρομο της Επαμεινώνδου και συνομίλησε με πολίτες. Στη συνέχεια επισκέφτηκε την Αλίαρτο και είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Γ. Ντασιώτη.
Το βράδυ ήταν ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Λιβαδειά. Η  εκδήλωση, με θέμα Ακρίβεια και Διαφθορά τον καιρό της πανδημίας, έγινε στην αυλή του Διοικητηρίου στη Λιβαδειά.
Παραβρέθηκαν και την παρακολούθησαν ο βουλευτής Φθιώτιδας και μέλος της ΚΕ Γιάννης Σαρακιώτης, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από όμορους νομούς και εκατοντάδες πολίτες.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Συντονιστής της ΝΕ Γιάννης Ηλίας, και χαιρέτισε η βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Πούλου.
Ο Π. Πολάκης στην ομιλία του έθεσε θέματα και ερωτήματα γύρω από τα ζητήματα της ακρίβειας, της διαφθοράς, της διαπλοκής και της δικαιοσύνης. Αποκάλυψε με επιχειρήματα και τεκμήρια, αθέατες και εν πολλοίς άγνωστες πλευρές τους, που αποσιωπώνται επιμελώς από τα καθεστωτικά
ΜΜΕ. Μετά το τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στη Λιβαδειά. Το βίντεο της εκδήλωσης είναι αναρτημένο εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=veOUwxmx1j0&feature=emb_imp_woyt

και

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο