Τελευταία Νέα

Στον Πεζόδρομο της Λιβαδειάς έκανε την κεντρική της ομιλία η δήμαρχος και εκ νέου υποψήφια Γιώτα Πούλου, το βράδυ της Παρασκευής 24 Μαΐου 2019 και δύο 24ωρα πριν από τον κρίσιμο Α’ γύρο των δημοτικών εκλογών.
Η κυρία Πούλου στην ομιλία της αναφέρθηκε στο 60.000.000 ευρώ δρομολογημένο έργο της θητείας της και υποστήριξε ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή είχε να επιδείξει μόλις 19.000.000 ευρώ.

Γι’ αυτό και ζήτησε μια νέα θητεία καθώς, όπως είπε, η παράταξή της είναι η μόνη που μπορεί να εγγυηθεί τη συνέχιση των μεγάλων έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη. Ακόμα υπεραμύνθηκε του προγράμματος ESTIA για τη φιλοξενία των προσφύγων, αφού υποστήριξε ότι η Λιβαδειά μπήκε στον παγκόσμιο χάρτη αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση και δέχτηκε την επίσκεψη πλήθους παραγόντων με σημαίνοντα ρόλο στη διεθνή πολιτική σκηνή.

Η δήμαρχος Λεβαδέων άφησε αιχμές για επιχειρηματικά συμφέροντα που κρύβονται πίσω από την προσπάθεια αλλαγής καθεστώτος της διαχείρισης των απορριμμάτων και ισχυρίστηκε ότι η Λιβαδειά πλέον έχει ανέβει κατηγορία. Η συνέχεια αυτής της ανοδικής πορείας της περνά μέσα από μια νέα νίκη της Δυναμικής Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας, τόνισε η κυρία Πούλου. Νίκη για την οποία εξέφρασε τη βεβαιότητά της.

Ολόκληρος ο λόγος της κυρίας Πούλου θα αναρτηθεί εδώ, μόλις μας αποσταλεί από το Γραφείο Τύπου της.

 

Σ.Σ.: Το viotiaplus.gr ζητεί προκαταβολικά συγγνώμη από τους αναγνώστες του γιατί η φωτογραφική κάλυψη της προεκλογικής εκδήλωσης που διοργάνωσε η Δυναμική Αυτοδιοικητική Συνεργασία δεν είναι της υψηλής ποιότητας που το σάιτ μας θα επιθυμούσε. Αυτό οφείλεται στο σημείο που επιλέχθηκε για τη διοργάνωση της συγκέντρωσης με την πυκνότητα των φίλων του συνδυασμού να εμποδίζει την απρόσκοπτη μετακίνηση και την επιλογή της ορθής γωνίας λήψης.

Σ.Σ. Η κεντρική φωτογραφία είναι της Aleka Vlachogiorgou

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο