Τελευταία Νέα

Μια καταχωρημένη επαφή στο όνομα «Γιάννης Σκαφτούρος» στο τηλέφωνο της αστυνομικού που υπηρετεί στο Τμήμα Αράχοβας και κατηγορείται ότι «ξέπλενε» κακοποιούς εκδίδοντας ταυτότητες, τράβηξε την προσοχή των αστυνομικών και δικαστικών αρχών που χειρίζονται την υπόθεση του κυκλώματος, του οποίου η άκρη του νήματος ξεκινά από το τμήμα Ασφαλείας Ασπροπύργου. 

Όλα ξεκίνησαν όταν στην τηλεφωνική συσκευή της αρχιφύλακα, η οποία κατηγορείται μεταξύ άλλων ότι εξέδιδε ταυτότητες χωρίς ο διοικητής του τμήματος να έχει βάλει την υπογραφή του, βρέθηκε ένας αριθμός του Γιάννη Σκαφτούρου ο οποίος εκτελέστηκε το Πάσχα στα Σκούρτα Βοιωτίας.  

Ο συγκεκριμένος τηλεφωνικός αριθμός δεν ήταν η πρώτη φορά που εντοπιζόταν από τις διωκτικές αρχές. Τον Μάιο του 2021 αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών εξάρθρωσαν ένα μεγάλο κύκλωμα παράνομης διακίνησης καπνικών προϊόντων στην περιοχή τους. Από την ηλεκτρονική διασταύρωση των στοιχείων προέκυψε ότι ο χρήστης της τηλεφωνικής σύνδεσης ήταν μέλος της οργάνωσης ενώ η εν λόγω τηλεφωνική σύνδεση ενεργοποιεί λογαριασμό στην διαδικτυακή εφαρμογή Viber με όνομα χρήστη «John John» με τελευταία όμως είσοδο στην εφαρμογή πριν πολύ καιρό. Για τους αστυνομικούς ήταν μια ακόμα επιβεβαίωση των πληροφοριών ότι ο 53χρονος είχε αναπτύξει παράνομη δραστηριότητα σε πολλούς τομείς και σε όλη την Ελλάδα, κάνοντας έτσι ακόμα πιο δύσκολη την εξιχνίαση της δολοφονίας του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο