Τελευταία Νέα

Ο Τομέας Μεταλλουργίας της ΜΥTILINEOS (Αλουμίνιον της Ελλάδος και Δελφοί Δίστομον) ανταποκρινόμενος σε αίτημα του Λιμεναρχείου Ιτέας για ανανέωση και εκσυγχρονισμό, προχώρησε σε δωρεά ενός περιπολικού οχήματος τύπου SUV και στη διαμόρφωσή του με τον ειδικό εξοπλισμό που απαιτείται για τη λειτουργία από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Αντίκυρας.

Η παράδοση του οχήματος έγινε την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022, στο Α’ Λιμενικό Τμήμα Αντίκυρας στα Άσπρα Σπίτια του Δήμου Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας. Το ύψος της δωρεάς (αγορά οχήματος και κόστος διαμόρφωσης) ανήλθε στα 20.875€

Εκπροσωπώντας τη MYTILINEOS και τον Τομέα Μεταλλουργίας, η κ. Σόφη Δασκαλάκη – Μυτιληναίου, Πρόεδρος Επιτροπής Αειφόρου Ανάπτυξης του Δ.Σ. της εταιρείας, αφού ευχαρίστησε το Λιμεναρχείο για τη σημαντική προσφορά του και το δύσκολο έργο του, μετέφερε τη πάγια δέσμευση της MYTILINEOS για τη διαχρονική στήριξη της Πολιτείας και του κοινωνικού συνόλου.

Από την πλευρά του Λιμεναρχείου παρέστησαν ο Διοικητής του Α’ Λιμενικού Τμήματος Αντίκυρας κ. Γκουράρος Στέργιος, καθώς και ο Λιμενάρχης Ιτέας Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. κ. Αλέξανδρος Κοτσιμπός. Η MYTILINEOS αποδεικνύει διαχρονικά ότι στηρίζει τα Σώματα Ασφαλείας της χώρας μας, ενώ είναι πάντα δίπλα στις ανάγκες των περιοχών όπου και δραστηριοποιείται, στο πλαίσιο της Εταιρικής της Κοινωνικής Ευθύνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο