Τελευταία Νέα

Ένα διπλό ουράνιο τόξο εμφανίστηκε πάνω από το Λονδίνο κοντά στα Ανάκτορα του Μπάκινγχαμ και τον Πύργο της Ελισάβετ την Πέμπτη, καθώς τα πλήθη συγκεντρώνονταν για να αποτίσουν φόρο τιμής στη βασίλισσα.

Η βασίλισσα Ελισάβετ Β’, η οποία ανέβηκε στο θρόνο το 1952 και ήταν η μακροβιότερη Βρετανίδα μονάρχις, πέθανε στο Balmoral Castle, το εξοχικό της κτήμα στη Σκωτία. Ένα διπλό ουράνιο τόξο φαίνεται πάνω από τον Πύργο της Ελίζαμπεθ στο Γουέστμινστερ του Λονδίνου, μετά από τη βροχή. Ημερομηνία φωτογραφίας: Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022. (Ian West/PA Images via Getty Images)

Πολίτες είχαν αρχίσει να συγκεντρώνονται στα Ανάκτορα του Μπάκινγχαμ νωρίτερα την Πέμπτη, αφού το παλάτι ανακοίνωσε ότι οι γιατροί της βασίλισσας «ανησυχούν για την υγεία της Αυτού Μεγαλειότητας».

Οι περισσότεροι ερμήνευσαν την σπάνια εμφάνιση της ίριδας ως αίσιο οιωνό χωρίς να λείψουν κι εκείνοι που είδαν περιπλοκές στον συμβολισμό.

A double rainbow is seen over Elizabeth Tower in Westminster, London, following a rain shower. Picture date: Thursday September 8, 2022. 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο