Τελευταία Νέα

Διαψεύδει τις δηλώσεις του Ανδρέα Τσουλιά, Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Στερεάς Ελλάδας για θέματα διαχείρισης Covid-19, με δελτίο Τύπου η Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας για τα κρούσματα κορωνοϊού στον Δήμο Ορχομενού. Ο κ. Τσουλιάς  φέρεται να δήλωσε σε ένα τοπικό κανάλι σχετικά με τη διασπορά του κορωνοϊού στην Καρυά Ορχομενού πώς:«o ιερέας, ο οποίος ήταν ήδη με πυρετό, ασθενούσε, κοινωνούσε κόσμο και από εκεί ξεκίνησε».

Η Μητρόπολη από την πλευρά της υποστηρίζει ότι: “Ο ιερέας δεν λειτουργούσε με πυρετό ούτε ήταν ασθενής τις προηγούμενες ημέρες ούτε είχε κάποιο σύμπτωμα, αλλά το βράδυ της Δευτέρας 3 Μαΐου 2021 είχε το πρώτο σύμπτωμα, ανέβασε πυρετό 37,5οC και αμέσως πήγε στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς και έκανε rapid test, το οποίο βγήκε θετικό και αμέσως απομονώθηκε, ενημέρωσε επίσημα την Μητρόπολη, καθώς και την Ενορία της Καρυάς, ώστε να ενημερωθούν όσοι είχαν έρθει σε επαφή μαζί του, αφού και οι ιερείς ως μέλη της κοινωνίας μπορούν κι αυτοί να νοσήσουν“.

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό στην υγειονομική του διάσταση και δικαιώνει το viotiaplus.gr που επανειλημμένα έχει γράψει για την πλημμελή επιδημιολογική επιτήρηση και την ανυπαρξία ουσιαστικών ελέγχων από πλευράς πολιτείας και στη Βοιωτία. Εξίσου σοβαρή είναι και η επιπολαιότητα των δηλώσεων του κ. Τσουλιά αν δεν έχει ελέγξει την ακρίβειά τους. Διότι είτε ο κ. Τσουλιάς (και η Περιφέρεια που εκπροσωπεί) λέει ανακρίβειες είτε η Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας.  Και επιτέλους οι πολίτες έχουν δικαίωμα να πληροφορούνται την αλήθεια.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο