Τελευταία Νέα

 

Η γιόγκα, αν την ακολουθήσεις κατά γράμμα, είναι εκπληκτική γυμναστική καθώς γυμνάζει νου και σώμα. Οι ασκήσεις της πρέπει να γίνονται με την καθοδήγηση του δασκάλου κι όχι αυθαίρετα, καθώς μπορεί να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Ωστόσο μια γυμναστική από μόνη της δεν μπορεί να προσφέρει πολλά, αν δεν συνοδευτεί  από την κατάλληλη διατροφή. Αν δεν γνωρίζεις τι είναι καλό να τρως πριν από τις ασκήσεις, είμαστε εδώ για να σε καθοδηγήσουμε.

  • Μήλα. Περιέχουν μεγάλες ποσότητες φυτικών ινών και βιταμίνης C οι οποίες θα σε ‘’εξοπλίσουν’’ με μπόλικη ενέργεια για τις ασκήσεις που θα κάνεις.
  • Μπανάνα. Περιέχει κάλιο και είναι το ιδανικό φρούτο πριν από κάθε είδος γυμναστικής. Ακόμη και σε αυτό που απαιτεί μεγάλη ενέργεια.
  • Γιαούρτι. Η λακτόζη που περιέχει θα σε βοηθήσει να έχεις καλή διάθεση και ευεξία. Χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης γυμναστικής.
  • Αμύγδαλα. Πριν κάνεις γιόγκα, έχε σε ένα σακουλάκι μια χούφτα αμύγδαλα. Ο λόγος είναι απλός. Σύμφωνα με τους ειδικούς, θα σου εξασφαλίσουν ενέργεια αν τα καταναλώσεις πριν από το μάθημα και θα απομακρύνουν το αίσθημα της πείνας, μια και καταπολεμούν τη λιγούρα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο