Τελευταία Νέα

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του σωματείου «Ένωση» διοργανώνονται υπό τη χορηγία της Αλουμίνιον της Ελλάδας και του Δήμου Διστόμου-Αντίκυρας-Αμφίκλειας με έναρξη την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου και λήξη την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2022. 

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου ανοίγουν την αυλαία οι Πυξ-Λαξ με τη συναυλία τους, τιτλοφορούμενη «Γιατί έπαψες αγάπη να θυμίζεις», στο γήπεδο ποδοσφαίρου Άσπρων Σπιτιών στις 21:30, το Σάββατο στις 3 Σεπτεμβρίου στον θερινό κινηματογράφο «Απόλλων» και ώρα 21:15 μικροί και μεγάλοι μπορούν να παρακολουθήσουν την παιδική παράσταση «Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 ημέρες» του Ιουλίου Βερν με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μέμο Μπεγνή, τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στον θερινό κινηματογράφο «Απόλλων» και ώρα 19:30 πραγματοποιείται διαδραστική-κωμικοτραγική παράσταση με ταχυδακτυλουργικούς αυτοσχεδιασμούς, την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου στον θερινό κινηματογράφο «Απόλλων» και ώρα 21:00 ζωντανεύει η παράσταση «Ο Ραφτάκος των λέξεων» μέσα από μουσική παντομίμα και την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στον θερινό κινηματογράφο «Απόλλων» και ώρα 21:00 οι θεατές θα γίνουν μέτοχοι στον παραμυθητικό οίστρο μέσα από την παράσταση «Ο Μαγικός κόσμος των παραμυθιών». 

Η αυλαία κλείνει την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 22:30 με Λαϊκό Γλέντι στην κεντρική πλατεία με τις ερμηνείες των Γωγώ Τσαμπά, Γ. Βέλλιο και Γ. Τσαπρούνη και στο κλαρίνο τον Γ. Κυριακού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο