Τελευταία Νέα

Επαναλειτουργεί από την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021 η Δημοτική Βιβλιοθήκη Θήβας, ύστερα από την υποχρεωτική αναστολή της για την αντιμετώπιση της έξαρσης του COVID-19.

Δανεισμοί και επιστροφές βιβλίων θα γίνονται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή με ώρες προσέλευσης κοινού 8:00-15:00, τηρώντας πιστά τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας (χρήση αντισηπτικού υγρού χεριών στην είσοδο της Βιβλιοθήκης, τήρηση αποστάσεων 1,5 μέτρου, απαραίτητη η χρήση μάσκας). Να σημειωθεί πως στο χώρο της Βιβλιοθήκης επιτρέπεται η παρουσία έως δύο ατόμων κάθε φορά, ενώ το αναγνωστήριο θα παραμείνει κλειστό.

Για τον δανεισμό βιβλίων και την άμεση εξυπηρέτησή τους οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να περιηγηθούν στον ηλεκτρονικό κατάλογο της Βιβλιοθήκης: https://thivalib.openabekt.gr/ (στη λειτουργία «αντίτυπα» εμφανίζεται το ταξιθετικό σύμβολο του βιβλίου και εάν είναι διαθέσιμο ή χρεωμένο) και να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2262027400 κατά τις ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης προκειμένου να γίνει η κράτησή τους.

Τα  βιβλία μετά την επιστροφή τους παραμένουν για εβδομήντα δύο ώρες σε ξεχωριστό χώρο μέχρι την επανατοποθέτησή τους στα ράφια για χρήση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο