Τελευταία Νέα

Ούτε στην κεντρική είσοδο του σπιτιού μιας ηλικιωμένης γυναίκας δεν πρόλαβε να φτάσει ο ανήλικος διαρρήκτης που παραβίασε την εξώπορτα της αυλής! Τη στιγμή που ετοιμαζόταν να την διαρρήξει μέρα- μεσημέρι και να μπει μέσα, τον τσάκωσαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.!

Οι μοτοσικλετιστές της Αστυνομίας πέρασαν τυχαία έξω από την κατοικία της 83χρονης γυναίκας και άκουσαν τις φωνές της ηλικιωμένης που είχε δει τον 15χρονο δράστη να προσπαθεί να τρυπώσει μέσα και καλούσε σε βοήθεια! Έτσι, επενέβησαν άμεσα και φόρεσαν χειροπέδες στον πιτσιρικά που παρελήφθη από την Ασφάλεια για να εξακριβωθεί αν έχει διαπράξει και άλλες διαρρήξεις, ενώ σε βάρος των γονιών του σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.

*** Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έκαναν και δεύτερη σύλληψη για απόπειρα κλοπής, όταν εντόπισαν έναν 19χρονο που είχε ανεβεί στην ταράτσα του σπιτιού μιας 32χρονης και άρπαξε τρεις χάλκινους σωλήνες μήκους 0,30 εκατοστών. Στην κατοχή του δράστη, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, κατασχέθηκε και ένας μεταλλικός κόφτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο