Ετσι θα μείνουν τα καλλυντικά σου αναλλοίωτα με τη ζέστη!

Ετσι θα μείνουν τα καλλυντικά σου αναλλοίωτα με τη ζέστη!

- in Επιλογές
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ετσι θα μείνουν τα καλλυντικά σου αναλλοίωτα με τη ζέστη!

 

Οι υψηλές θερμοκρασίες τώρα το καλοκαίρι έχουν αντίκτυπο στα προϊόντα περιποίησης του προσώπου σου αλλά και στα καλλυντικά σου. Πώς θα διατηρηθούν αναλλοίωτα; Αν ακολουθήσεις τα 3 tips θα το καταφέρεις!

1.Βάλε τις κρέμες στο ψυγείο. Οι κρέμες ματιών και προσώπου καλό είναι να φυλάσσονται στο ψυγείο όλο τον χρόνο, πόσο μάλλον όταν οι θερμοκρασίες χτυπούν κόκκινο. Η ενυδατική σου κρέμα όταν την βγάλεις από το ψυγείο θα χαρίσει στην επιδερμίδα σου δροσιά.

2.«Κρύψε» τα αντηλιακά σε σκληρές θήκες. Μην τα αφήνεις σε καμία περίπτωση στον ήλιο. Οσο το δυνατόν φρόντισε να τα τοποθετείς σε ταξιδιωτικές θήκες βαθιά στην τσάντα σου και αν είναι δυνατόν σε σκιερό μέρος, όπως για παράδειγμα, κάτω από την ξαπλώστρα ή το τραπεζάκι στην άμμο.

3.Βάλε το κραγιόν με πινελάκι. Το κραγιόν είναι το πρώτο από τα καλλυντικά μας που καταστρέφεται με τις υψηλές θερμοκρασίες αφού λιώνει και σπάει. Γι’ αυτό το λόγο, καλό είναι να αποφεύγουμε να το χρησιμοποιούμε απευθείας μια και ανά πάσα στιγμή μπορεί να σπάσει. Ενα πινελάκι είναι η καλύτερη λύση. Αν δεν είσαι συνηθισμένη, ήρθε ο καιρός και η εποχή να το αλλάξεις!