Συνάντηση Ταγκαλέγκα με Αστυνομικό Διευθυντή Βοιωτίας

Συνάντηση Ταγκαλέγκα με Αστυνομικό Διευθυντή Βοιωτίας

- in Αυτοδιοίκηση, Λιβαδειά
1

Τον Δήμαρχο Λεβαδέων Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα επισκέφθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Διευθυντής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, Ταξίαρχος Νικόλαος Τρικαλίτης, συνοδευόμενος από τον Υποδιοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδειάς Υπαστυνόμο Α’ Κωνσταντίνο Σύρο, τον Διοικητή Ασφάλειας Λιβαδειάς, Αστυνόμο Α’ Γεώργιο Νικολόπουλο και τον Διοικητή Τροχαίας Λιβαδειάς, Υπαστυνόμο Α’ Νικόλαο Μαλέρδο.

Στη συνάντηση παρευρίσκονταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλέξανδρος Μητάς και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Λεβαδέων Αθανάσιος Καλογρηάς, Ιωάννης Δήμου, Ιωάννα Νταντούμη, Ιωάννης Αποστόλου, Μάριος Σάκκος, Μιχάλης Σαγιάννης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Λεβαδέων Γεώργιος Ζιώγας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ανταλλάχθηκαν απόψεις σχετικά με τις αναγκαίες παρεμβάσεις για την ασφαλή και ελεύθερη διακίνηση των πολιτών  στους δρόμους της πόλης, η λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και της εγκληματικότητας για την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες, καθώς και η αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων.  Επίσης, συζήτησαν θέματα γενικότερης ευταξίας στην πόλη, όσον αφορά στην κατάληψη κοινοχρήστων δημοτικών χώρων από  τραπεζοκαθίσματα και την παράνομη κατάληψη οδοστρώματος, η λήψη μέτρων για την εύρυθμη λειτουργία της εμποροπανήγυρης, ενώ δεσμεύτηκαν ότι θα ξεκινήσουν κοινές δράσεις για την ενημέρωση κυρίως των παιδιών σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, ενημέρωσης για θέματα κατά των ναρκωτικών και για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.

 

1
Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ. Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Βοιωτός Recent comment authors
newest oldest most voted
Βοιωτός
Guest
Βοιωτός

Πάνω από 10 εικόνες με αγίους στο φόντο του Δημάρχου, ούτε στο ιερό της εκκλησίας τόσες! Έλεος… (υποκριτές και Φαρισαίοι).