Γιάννης Αποστόλου: Μοναδικό κίνητρο η προσφορά στη Λιβαδειά

Γιάννης Αποστόλου: Μοναδικό κίνητρο η προσφορά στη Λιβαδειά

- in Βοιωτία, Δημήτρης Λάμπρου, Επιλογές, Λιβαδειά, Πολιτική, Πρόσωπα - Εκλογές 2019, Πρώτη σελίδα
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Γιάννης Αποστόλου: Μοναδικό κίνητρο η προσφορά στη Λιβαδειά

Ο Γιάννης Αποστόλου είναι ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός παράγοντας της Λιβαδειάς και της Βοιωτίας και είναι υποψήφιος με τη “Συμφωνία Προοπτικής” του Γιάννη Ταγκαλέγκα για το Δημοτικό Συμβούλιο Λεβαδέων. Ο Γιάννης έχει κερδίσει πολλές φορές  υψηλή θέση στις προτιμήσεις των συνδημοτών ώστε δεν μπορεί να του καταλογιστεί η ανάγκη προσωπικής προβολής. Είναι η διάθεση προσφοράς προς την πόλη που τον κινεί. Και είναι η ίδια διάθεση μαζί με τη δεδομένη εμπειρία που παρέχει τη βεβαιότητα ότι η εκλογή του θα ενισχύσει το Δημοτικό Συμβούλιο Λιβαδειάς με ένα δυναμικό μέλος, το οποίο μπορεί να υπηρετήσει τις απαραίτητες συναινέσεις και συνθέσεις του Κλεισθένη.

Η ίδια η κοινωνική παρουσία του το πιστοποιεί: Πολιτικός μηχανικός, με προσφορά στον Δήμο (Οικονομική Επιτροπή, Ποιότητα Ζωής, πρόεδρος Παιδικών Σταθμών, αντιδήμαρχος Τεχνικών Εργων και Καθαριότητας κ.λπ.). Παράλληλα υπήρξε διαιτητής ποδοσφαίρου επί 30ετία.
Η προσφορά στον δημότη και η αγάπη στην οικογένειά του καταλαμβάνουν τις υψηλότερες θέσεις στην κλίμακα αξιών του Γιάννη Αποστόλου.