Φούλη Μέττα: Επανεκκίνηση τώρα για έναν σύγχρονο Ορχομενό

Φούλη Μέττα: Επανεκκίνηση τώρα για έναν σύγχρονο Ορχομενό

- in Βοιωτία, Δημήτρης Λάμπρου, Δήμος Ορχομενού, Πολιτική, Πρόσωπα, Πρόσωπα - Εκλογές 2019, Πρώτη σελίδα
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Φούλη Μέττα: Επανεκκίνηση τώρα για έναν σύγχρονο Ορχομενό

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

Η προεκλογική περίοδος αποτελεί μια ευκαιρία να γνωρίσουν οι πολίτες καλύτερα τους υποψηφίους. Το viotiaplus.gr, ταγμένο στην ανεξάρτητη ενημέρωση, ανοίγει τις στήλες του στους στόχους, τα οράματα, τις ιδέες όλων εκείνων που διεκδικούν την ψήφο μας.

Η Φούλη Μέττα, που εργάζεται στο προσωπικό ασφαλείας του Νοσοκομείου Λιβαδειάς, είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Ορχομενού με τον συνδυασμό «Επανεκκίνηση Τώρα» της Βούλας Καράλη και απαντά σε βασικές ερωτήσεις που κάθε δημότης θα ήθελε να της κάνει.

Είναι η πρώτη φορά που πολιτεύεστε κα Μέττα; Αν ναι, γιατί τώρα;

Είναι η πρώτη φορά που πολιτεύομαι. Αποφάσισα ότι είναι καιρός να αναλάβουμε νέοι άνθρωποι και να πάρουμε την ευθύνη για το μέλλον του τόπου μας.

Γιατί με την  Βούλα Καράλη;

Η κυρία Καράλη με «ξεκλείδωσε» και ενεργοποίησε τις δυνάμεις μου στην κατεύθυνση της προσφοράς στην πόλη μου με την έμπνευση που μου έδωσε. Η θετική απάντηση στην πρόσκλησή της ήρθε σαν φυσικό και αυτονόητο επακόλουθο. Είναι πολύ δραστήρια, έχει τη γνώση, την εμπειρία και την αγάπη  για τον τόπο και αξίζει να αναλάβει τα ηνία του Δήμου. Την αγαπώ και την εμπιστεύομαι, γι’ αυτό θα σταθώ δίπλα της σε ό,τι χρειαστεί.

Ποια θα είναι η πρώτη σας ενέργεια όταν εκλεγείτε;

Η πρώτη μου ενέργεια θα είναι στραμμένη στον άνθρωπο, στον συμπολίτη που πάσχει και αδυνατεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Θα σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη, θα ακούσουμε τα προβλήματά τους και θα βρούμε τρόπους να τα αντιμετωπίσουμε. Πάντα υπάρχουν λύσεις, όταν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον να βρεθούν.

Τι θα έχετε ολοκληρώσει οπωσδήποτε έπειτα από 4 χρόνια ως δημοτικός  σύμβουλος;

Θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις να υλοποιήσω μια σειρά από σχέδια και οράματα που έχω για την πόλη και τα μοιράζομαι με την υποψήφια δήμαρχο του συνδυασμού «Επανεκκίνηση τώρα». Είμαι πεπεισμένη ότι ο Ορχομενός θα… επανεκκινήσει προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης, της βελτίωσης σε όλα τα πεδία.

Υπάρχει κάποια ειδική εξαγγελία για τον Δήμο Ορχομενού, κάτι που εσείς οραματίζεστε;

Ο Δήμος Ορχομενού έχει πολλές δυνατότητες, αρκετές από τις οποίες βρίσκονται εν υπνώσει για χρόνια. Μπορεί λοιπόν και πρέπει να ομορφύνει, να έχει καθαριότητα και άρτιες υπηρεσίες για τον πολίτη, ώστε να εξασφαλίζεται η ποιότητα ζωής του. Παράλληλα, μπορεί και πρέπει  να αναδείξει τα δυνατά του σημεία, γιατί είναι μια πόλη με μεγάλη αρχαιολογική αξία, με βυζαντινά μνημεία αξεπέραστα, με το φυσικό κάλλος των Πηγών της… Όλα αυτά πρέπει να τα αξιοποιήσουμε και να τα προβάλλουμε σωστά ως τουριστικό πόλο έλξης, να ανοίξουμε την πόρτα μας στον κόσμο…

Τι να περιμένουν οι δημότες από εσάς;

Οι δημότες πρέπει να εμπιστευθούν έναν νέο άνθρωπο που μαζί με την επικεφαλής Βούλα Καράλη θα μετατρέψουν τον Δήμο σ’ ένα σύγχρονο Δήμο-κόσμημα για τη Βοιωτία και την Ελλάδα ολόκληρη.