Το μυστικό της τέλειας σχέσης

Το μυστικό της τέλειας σχέσης

- in Επιλογές
0

 

Είναι αλήθεια ότι οι σχέσεις περνούν μεγάλη κρίση. Ο καθένας πια κοιτάει τον εαυτό του και πώς θα αντεπεξέλθει σε μια σκληρή καθημερινότητα. Όσα ζευγάρια κατάφεραν να είναι μαζί εν μέσω κρίσης, είναι τυχερά. Αλήθεια υπάρχει συνταγή επιτυχίας για τέλεια σχέση; Η απάντηση ενδεχομένως να μην μπορεί να δοθεί, γιατί παίζουν ρόλο αρκετοί παράγοντες, ωστόσο υπάρχει ένα μυστικό που κάθε ζευγάρι πρέπει να ξέρει.

«Το να βλέπεις τον σύντροφό σου και ως φίλο σου είναι το μυστικό επιτυχίας σε μία σχέση», αναφέρει χαρακτηριστικά η βοηθός καθηγητή ψυχολογίας Laura VanderDrift. «Για τους ανθρώπους που θέλουν να βελτιώσουν την σχέση τους, θα πρέπει να εστιάσουν στο πώς να γίνουν και φίλοι με τον άλλον και να μην έχουν τα τυπικά στοιχεία μιας σχέσης», είπε η Laura.

Αυτό βέβαια μπορεί να έχει κι αντίθετα αποτελέσματα, αν χαθεί τελείως το ερωτικό σημείο επαφής. Γι’ αυτό ο καθένας μας, ξέροντας πολύ καλά τον σύντροφό του, τις αντιδράσεις του, τον τρόπο σκέψης του, πρέπει να κρατά τις ανάλογες ισορροπίες. Το σίγουρο είναι ότι ένας πραγματικός φίλος είναι απαραίτητος.

 

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ. Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Γίνεται οι πρώτοι που θα σχολιάσετε το άρθρο!

Notify of
avatar
wpDiscuz