Τελευταία Νέα

Στη Θήβα και στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Θήβας, θα ψαλεί η νεκρώσιμη ακολουθία  για τον Ευάγγελο Μπασιάκο σήμερα Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στις 15:00. 

Η σορός θα βρίσκεται στην εκκλησία στη 1:00 μμ.

Θερμή παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν στην Τράπεζα Αγάπης του Αγίου Γεωργίου. Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, με ημερομηνία 20/02/2017 η κηδεία του Ευ. Μπασιάκου θα τελεσθεί με δημόσια δαπάνη.

Εν τω  μεταξύ δεκάδες είναι τα συλλυπητήρια μηνύματα που λαμβάνει το viotiaplus.gr. Ενδεικτικά παραθέτουμε:

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικώς με την σύζυγο του πρώην Υπουργού και Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελου Μπασιάκου και της εξέφρασε την οδύνη του για τον θάνατό του καθώς και τα θερμά του συλλυπητήρια.

Ο πρώην πρωθυπουργός, κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, έστειλε το ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα στην οικογένεια του εκλιπόντος βουλευτή: “H ξαφνική απώλεια του εκλεκτού μου συνεργάτη, φίλου και αγωνιστή της παράταξής μας, Βαγγέλη Μπασιάκου με συγκλόνισε.

Ο Βαγγέλης Μπασιάκος από όποια θέση και αν υπηρέτησε, υπήρξε ανιδιοτελής και είχε μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας.

Η παράταξή μας είναι φτωχότερη μετά την απώλειά του.

Συμμετέχοντας στο βαρύ σας πόνο, σας στέλνω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια.”

Ο Αντώνης Σαμαράς εξάλλου αποχαιρέτησε τον Ευ. Μπασιάκο με την παρακάτω ανακοίνωση:

“«Ο Βαγγέλης Μπασιάκος ήταν ένας έντιμος πολιτικός που διακρίθηκε για το ήθος και την ευπρέπειά του. Άνθρωπος χαμηλών τόνων σε όλη του τη διαδρομή, προσέφερε και υπέμεινε με αίσθημα ευθύνης. Αγωνίστηκε αγόγγυστα για την πατρίδα και την παράταξη. Καλό ταξίδι στον Παράδεισο Βαγγέλη μου».

Ψήφισμα εξέδωσε ο Δήμος Θηβαίων ενώ οι τοπικές αρχές απέστειλαν κι αυτές τα συλλυπητήριά τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο