Τελευταία Νέα

 

Δύο έργα για το Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων, δημοπρατούνται στις 15 και 20 Δεκεμβρίου 2016, και αφορούν τη βελτίωση του οδικού δικτύου της πυρόπληκτης περιοχής Τ.Κ. Μαυρομματίου.

Οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις θα συμβάλλουν καθοριστικά στην προστασία του δασικού περιβάλλοντος της περιοχής, θα εξασφαλίσουν την καλύτερη προστασία των πυρόπληκτων εκτάσεων και της κίνησης των πυροσβεστικών οχημάτων ενώ ταυτόχρονα θα εξυπηρετεί και τις ανάγκες των κατοίκων.

Αναλυτικά τα έργα είναι τα εξής:

 

  • «ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ, ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ Τ.Κ. ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΟΥ» με προϋπολογισμό 677.823,35 ευρώ χωρίς ΦΠΑ και 840.500,95 ΕΥΡΩ (με Φ.Π.Α. και αναθεώρηση).

 

Σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή του έργου θα πραγματοποιηθούν εργασίες εκσυγχρονισμού, βελτίωσης της υφιστάμενης οδοποιίας, που αντιστοιχούν σε συνολικό μήκος του δρόμου που ανέρχεται στα 3,94 Km και αποτελείται από δυο κύριους κλάδους, έναν κύριο κλάδο μήκους 3,76 Km και έναν δευτερεύον μήκους 0,18 Km.

 

  • «ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ, ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ Τ.Κ. ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΟΥ ΑΠΟ ΧΑΔΑ ΕΩΣ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ» με προϋπολογισμό 498.031,29 ευρώ χωρίς ΦΠΑ και 617.558,80 ΕΥΡΩ (με Φ.Π.Α. και αναθεώρηση).

 

Σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή του έργου θα πραγματοποιηθούν εργασίες εκσυγχρονισμού, βελτίωσης της υφιστάμενης οδοποιίας, που αντιστοιχούν σε συνολικό μήκος του δρόμου που ανέρχεται στα 3,10 Km και αποτελείται από δυο κύριους κλάδους, έναν κύριο κλάδο μήκους 2 Km και έναν δευτερεύον μήκους 1.10 Km.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο