Τελευταία Νέα

Την αντίθεσή του στις -σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες- απαιτήσεις του ΔΝΤ για το άνοιγμα των καταστημάτων και τις 52 Κυριακές εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς. Δείτε.

 

 

 

Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς

ΟΧΙ ΣΤΙΣ 52 ΚΥΡΙΑΚΕΣ

Λιβαδειά, 7 Δεκεμβρίου 2016

Μετά την δημοσίευση συγκεκριμένων ιστοσελίδων για απαίτηση του Δ.Ν.Τ. πλήρους απελευθέρωσης της Κυριακής ως αντιστάθμισμα , “πιθανών” για την μεγαλειώδης ελάφρυνση χρέους μετά το 2060 που “πέτυχε” η κυβέρνηση ,ο εμπορικός κόσμος της πόλης μας συνεχίζει να επιμένει ότι το άνοιγμα των Κυριακών δεν αποτελεί ανάπτυξη αλλά αποτελεί νομοτελειακά το θάνατο της μικρομεσαίας επιχείρησης .

Καλούμε τον κυβερνητικό βουλευτή αλλά και τους βουλευτές του νομού μας να καταψηφίσουν τυχών νομοσχέδιο, που θα κατακερματίζει την μικρομεσαία επιχείρηση και θα καταλύει την ελληνική οικογένεια.

Αγαπητοί κύριοι, σας ενημερώνουμε ότι η περίοδος χάριτος έχει λάβει προ πολλού τέλος και ο παλιός τρόπος ψηφοθηρίας έχει περάσει ανεπιστρεπτί .

Κλείνοντας, ελπίζουμε να συνταχτείτε με τις απόψεις μας γιατί αποτελούμε τους κύριους εκφραστές ,ως κοινωνικοί εταίροι, της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο