Τελευταία Νέα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Μαγνησίας Μικράς Ασίας για το πρόγραμμα των προσεχών σεμιναρίων. Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση:

 

“Επειδή πολλοί φίλοι, μας ερωτούν γιατί δεν πραγματοποιούμε φέτος σεμινάρια, ενημερώνουμε ότι μετά το παρακάτω τριετές, δωρεάν, πρόγραμμα σεμιναρίων μας, θελήσαμε να μην κουράσουμε για λίγο τους φίλους μας και θα επανέλθουμε με νέα θεματολογία.
Α΄ ΚΥΚΛΟΣ: Φεβρουάριος – Απρίλιος 2013 : 22 ώρες: Η Μ. Ασία από την Μυθολογία στην Ρωμαιοκρατία. 
Β’ ΚΥΚΛΟΣ: Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2013: 22 ώρες: Η Μ. Ασία από το Βυζάντιο στην Επανάσταση του 1821 και Μετεπαναστατικά.
Γ΄ ΚΥΚΛΟΣ: Φεβρουάριος – Απρίλιος 2014: 22 ώρες: Από τους Νεότουρκους στην εγκατάσταση των προσφύγων στην Ελλάδα.
Δ΄ ΚΥΚΛΟΣ: Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2014: 22 ώρες: Από τον προσφυγικό συνοικισμό Νέας Κοκκινιάς στην σύγχρονη Νίκαια.
Ε΄ ΚΥΚΛΟΣ: Φεβρουάριος – Απρίλιος 2015: 22 ώρες. Από τον προσφυγικό συνοικισμό Νέας Κοκκινιάς στην σύγχρονη Νίκαια.

Στα σεμινάρια εισηγήσεις έκαναν η πρόεδρος της Ένωσης και ειδικοί επιστήμονες, εκπαιδευτικοί, ερευνητές, πρόεδροι Συλλόγων και μερικά πλαισιώθηκαν από παραδοσιακά μικρασιατικά χορευτικά συγκροτήματα και χορωδίες Συλλόγων και σχολείων. Δόθηκαν σημειώσεις και Βεβαιώσεις Παρακολούθησης.
Η Ένωσή μας, επίσης, από Οκτώβριο 2015 – Ιούνιο 2016 διοργάνωσε εννέα (9) σεμινάρια που αφορούσαν αντίστοιχες Παγκόσμιες Ημέρες με την συμμετοχή, επιστημόνων και φορέων.
Για τις δράσεις του Συλλόγου μας μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας:https://enosimagnisiasmikrasasias.wordpress.com/“.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο