Τελευταία Νέα

του Δημήτρη Λάμπdl1-1-633x330-300x1562xρου

Συνεχή είναι τα παράπονα που φτάνουν στο viotiaplus.gr για την ηχορύπανση που προκαλούν τα κέντρα διασκέδασης στην περιοχή της Κρύας. Αυτή τη φορά έχουμε έγγραφη καταγγελία από αγανακτισμένο πολίτη που περιγράφει το δράμα των κατοίκων τις νυχτερινές ώρες -νυχτερινές που σύμφωνα με τους ανθρώπους που ζουν στην περιοχή διαρκούν μέχρι το πρωί. Τα ερωτήματα για τις αρμόδιες αρχές -o Δήμος, η Αστυνομία κ.λπ.- είναι αμείλικτα: Γιατί δεν τηρούνται οι νόμοι και οι διατάξεις για τις ώρες κοινής ησυχίας; Και φυσικά όχι μόνο στην Κρύα αλλά και σε άλλες περιοχές Δείτε την καταγγελία. Τα στοιχεία του καταγγέλλοντος είναι στη διάθεση του viotiaplus.gr

 

Κύριε Λάμπρου

Σας γράφω για να αναφερθώ σε ένα από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κρύα, μια περιοχή που πολλοί ξεχνάνε ότι εκτός από καταστήματα ζουν μόνιμα άνθρωποι με τα παιδιά τους και τις οικογένειές τους. Και το ξεχνάνε και οι αρχές που παρ’ όλες τις συνεχείς διαμαρτυρίες μας δεν αποφασίζουν να προχωρήσουν σε λύση και να εφαρμόσουν τα νόμιμα. Ρωτάω: Μπορεί η «Κρύα» να γίνει το Ψυρρή της Λιβαδειάς; ΟΧΙ γιατί απλά η περιοχή κατοικείται! Από απλούς ανθρώπους που ζουν εκεί πολλά χρόνια. Και είναι πάρα πολλά τα προβλήματα αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή. Η ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ από τα καταστήματα όπου δεν τηρείται ο νόμος και η ανοχή των αρχών δημιουργεί υποψίες είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των κατοίκων.Δεν θέλω να κουράσω τους αναγνώστες σου γράφοντας για τις συνέπειες που προκαλεί η ηχορύπανση απλώς θα πω ότι δεν μπορούμε να ησυχάσουμε, να ξεκουραστούμε, ούτε καν να κοιμηθούμε. Η ζωή μας είναι μαρτυρική. Και δεν έχω τίποτα άλλο να κάνω παρά να ελπίζω. Απλά….ακόμα ελπίζω στην εφαρμογή των νόμων για όλους.

 

Ένας πρώην θυμωμένος κάτοικος τηςΚκρύας και πλέον ένας άνθρωπος έτοιμος για όλα όπως και ο μεγαλύτερος αριθμός των κατοίκων της περιοχής πλην ελαχίστων απογοητευμένων κατοίκων αυτής. Ευχαριστώ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο