Τελευταία Νέα

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στις 19.15 της Παρασκευής στην Αλίαρτο με 30-40 Ρομά να επιτίθενται και να χειροδικούν κατά του δημάρχου Γιώργου Ντασιώτη του αντιδημάρχου κ. Γ. Αραπίτσα και του δημοτικού συμβούλου Δημ. Ζαχαρόπουλου.

Συγκεκριμένα στο κέντρο της Αλιάρτου υπήρχε συγκέντρωση Ρομά με μουσική. Ο δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων μετέβη στον χώρο και προέβη σε παραινέσεις προς τους διακσεδάζοντες να χαμηλώσουν λίγο την ένταση και τη φασαρία επειδή είχε ειδοποιηθεί ότι ενοχλούνται οι περιοίκοι.

Οι συστάσεις αυτές εξαγρίωσαν τους 30-40 ρομά που επιτέθηκαν στον δήμαρχο τον οποίο και απομόνωσαν του αφαίρεσαν το κινητό και χτύπησαν τον αντιδήμαρχο και τον δημοτικό σύμβουλο. Η αναστάτωση ήταν μεγάλη και η αστυνομική διεύθυνση Βοιωτίας παρενέβη με αρκετούς άντρες απελευθερώνοντας τους αυτοδιοικητικούς και συλλαμβάνοντας έναν από τους δράστες -εκείνον που χειροδίκησε εναντίον του αντιδημάρχου. Οι υπόλοιποι έχουν εξαφανιστεί. Αυτή την ώρα γίνονται ανακρίσεις και αναζητώνται οι υπόλοιποι μέτοχοι των επεισοδίων ενώ οι παθόντες θα καταθέσουν μήνυση κατά των δραστών καθώς είναι γνωστοί στην περιοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο